Manavgat Belediyesi Sorgun`a Muhtar Evi Yapıyor

Manavgat Belediyesi, mahalle muhtarlarının kent halkına daha çağdaş, daha hijyenik ve hızlı hizmet edebilmelerini sağlamak amacıyla yaptırdığı Muhtar Evlerinin sayısını artırıyor.

Daha önce Yukarıpazarcı Mahallesi`ne yapılan modern muhtar evinin törenle teslim edilmesinden sonra şimdi de Sorgun Mahallesi Muhtar evinin yapımına başlandı. 160 metrekare olarak dizayn edilen muhtar evinin temelinin atılmasından yapım işi de hızla sürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sorgun Mahallesi muhtar evinin en kısa zamanda tamamlanarak mahalle muhtarına teslim edileceğini söyledi. Başkan Sözen,``Mahalle muhtarlarımızın sorumlulukları ağır olmasına rağmen kötü şartlarda halka hizmet ettiklerini görmek bizi üzmüştü.

O zaman kendilerine modern muhtarlık binaları sözü vermiştik. Halktan gelen talepler de bu doğrultudaydı. Yukarıpazarcı Mahallesi Muhtarlık binamızı tamamlayarak muhtarımıza teslim ettik. Şimdi Sorgun muhtar evimizi de en kısa sürede tamamlayarak halkımıza teslim edeceğiz. Muhtarlık binamız son derece modern bir şekilde dizayn edilerek çevre düzenlemesi de yapılacak. Böylece mahalle halkımız da daha iyi şartlarda muhtarlık hizmeti almış olacak`` dedi.

e-imar