SGK Müdüründen Başkan Sözen`e Ziyaret

Manavgat Belediyesi tarafından Hakkâri`nin Şemdinli İlçesi kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak`ın annesi Gülderen Şarlak`ı yılın annesi seçti. Matematik öğretmeni olan anne Gülderen Şarlak,onur ödülünü Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in elinden bu gün evinde aldı.

Şehit evini ziyaret eden Başkan Sözen şehit annesine ödülünü verirken duygusal anlar yaşandı.

Başkan Sözen ödülü verirken konuşmasında,"Evladımız Şehit Ahmet Ozan Şarlak bölgemizden verdiğimiz 17. Terör şehidimizdir. Bu şehidimizin son olmasını diliyorum. Bir daha böyle acılar ızdıraplar yaşamayalım. Terörü hepimiz kınıyoruz. Gülderen annemiz hepimizin annesidir. Onurlu ve dik duruşu ile kederi ve acısına rağmen bu süreçte tüm Türkiye`ye örnek olmuştur. Biz de Manavgat halkı adına ona bu plaketi veriyoruz. Üzülmemek elimizde değil. Ama acıların bir nebze de olsa hafiflemesi için bu ödülü kendisine layık gördük. Kendisine tekrar baş sağlığı diliyorum. Şehit annesi Gülderen Şarlak`ın nezdinde de başta şehit annelerimizin ve tüm annelerimizin bu gününü kutluyorum. Kendileri bizi de birer evladı olarak görmesini istiyorum" dedi.

Manavgat Belediyesi yılın annesi ödülünü alan anne Şarlak, "Bu anlamlı hediyeyi almaktan çok memnun oldum. Ama keşke bu olay olmasaydı da yılın annesi olmasaydım ama kaderden vazgeçemeyiz. Manavgatlıların ve Belediye Başkanının düşünerek bu hediyeyi vermesi de çok anlamlı. Ama benim bir oğlum gitti bin tane oğlum oldu. Tüm Manavgat halkına teşekkür ediyorum" dedi.

e-imar