Başkan Sn.Şükrü Sözen`in Ramazan Ayı Mesajı

Huzur,yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ

İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de daha çok yardım ellerinin uzandığı bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında sağlanacak hoşgörü ortamının Manavgat halkını birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım.

Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli Manavgat halkımın, bundan sonra da aynı dayanışmayı göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum Manavgat Belediyesi olarak bizler de Ramazan ayında sizler için çalışıyor olacağız. Bu mübarek ayda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü oluşumu sizler için hazırladık.

2 BİN KİŞİYE YEMEK,15 BİN AİLEYE YARDIM

Manavgat Belediyesi olarak böylesine kutsal bir ayda, halkımızın akşamlarını birlik ve beraberlik içinde yaşamaları için başlattığımız ve hep birlikte paylaşacağımız Ramazan Etkinliklerimizin canlı geçeceğini ümit ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kuracağımız iftar çadırımızı kuracağız, halkımızla birlikte lokmamızı paylaşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Her gün 2 bin 500 vatandaşımızla Örnek Mahallesi Eski Balıkhane Mevkii yanındaki iftar çadırımızda buluşacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Ben de mümkün olduğunca sık sık iftar çadırında bulunarak orucumu halkımızla birlikte açmaya özen göstereceğim. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi ailelerimize de yine belediyemiz aracılığı ile yardım elini uzatacağız. Bu yıl Manavgat Belediyemiz 15 bin ailemize gıda yardımında bulunmak için de hazırlıklarını tamamlamıştır.

BELEDİYE EKİPLERİ SEFERBER

Halkımızın Ramazan ayını daha rahat ve huzurlu geçirmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için belediyemizin tüm birimlerini de sizler için seferber ettik. Bu kapsamda, zabıta ekiplerimiz artması olası dilencilik olayları karşısında gerekli tedbirleri aldı. Ekiplerimiz şikayete bağlı kalmaksızın gıda ürünleri satışı yapan yerlerin denetimlerini gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımız 153 Alo Zabıta hattını arayarak gıda denetimi talep edebileceklerdir. Sevgi, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla tüm mahallelerimizde yaşayan Büyük Manavgat halkına sosyal belediyecilik anlayışımız ile hizmetlerimiz devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle çok büyük anlam ifade eden on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının Manavgat halkımız, ülkemiz, bütün İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, vatandaşlarımızın sevdikleriyle Ramazan Bayramı`na erişmelerini diliyorum. Tüm Manavgat halkımı, birlik, beraberlik, paylaşım adına Ramazan ayında iftar çadırımıza lokmamızı paylaşmaya davet ediyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı