Başkan Sözen`den Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü SÖZEN Ramazan Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

Millet olarak tüm bayramlar bizim için özel ve anlamlı günlerdir. Birlik ve beraberlik hisleriyle karşılamaya hazırladığımız Ramazan Bayramı da, hepimize dargınlıkları, kırgınlıkları bir yana bırakarak barış ve hoşgörü içerisinde yaşamayı hatırlatır.

İnsan haklarını merkeze alarak yardımlaşmanın bir görev olduğunu aşılayan bu kutsal günlerde, yoksula ve zor durumda olana yardım etme; yaşlı, hasta, eş ve dostumuzu ziyaret etme görevimizi büyük bir manevi hazla gerçekleştiririz.

Biz de içinde yaşadığımız eşsiz güzellikteki Manavgat`ımızın vatandaşları olarak büyük bir ailenin fertleriyiz.

Bu büyük ailenin parçası olmanın verdiği aidiyet duygusuyla, Manavgat Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çalışmalarımız, büyük anlam ve önemi olan bayramlarda da artarak sürecektir.

Hemşerilerimizin her birine eşit mesafede yaklaşarak hizmet dağılımının yapılmasına özen gösteriyoruz. Ramazan ayında bu hassasiyetimizle hareket ederek gerçekten ihtiyaç sahibi olan 15 bin vatandaşımıza belediye personelimiz vasıtasıyla ulaştık. Bir elin verdiğini diğerinin görmemesi gerektiği bilinciyle hareket ettik.

İftar çadırımızda her gün 2 bin vatandaşımızla lokmamızı paylaştık. Manavgat`ımıza Ramazan ayının hayırlar getirmesi için ellerimizi açıp dualar ettik. Birlik, beraberlik, dostluk, paylaşım ve sosyal barışı benimsemiş yönetim anlayışımızdaki bu tavrımız her zaman bu yönde olmaya devam edecektir.

Ramazan Bayramını tüm Manavgatlıların sorunsuz ve huzur dolu yaşaması için Manavgat Belediyesi olarak, üzerimize düşen görevleri yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Tüm birimlerimiz mubarek Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da sizler için gece gündüz seferber olacak, hizmetleri zamanında sizlere ulaştıracaktır.

İlçe sakinlerimizin iyi bir bayram geçirebilmeleri için tüm gerekli çalışmalar ve görevlendirmeler tarafımızca yapılmıştır.Fen İşleri, Temizlik ve Zabıta Müdürlüğü`ne bağlı ekiplerimiz bayram süresince görevleri başında olacaktır. Ayrıca tüm vatandaşlarımız dilek, istek ve şikayetlerini başlattığımız teknolojik belediyecilik hizmetleri kapsamında 1 SMS ile belediyemize bildirebilecektir.Ayrıca vatandaşlarımız Alo 153 Zabıta`dan belediyemize ulaşabilecektir.

Heyecan ve özlemle beklediğimiz bayramımıza kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, önümüzdeki yıllarda da huzur içinde geçecek bir Ramazan ayına daha erişebilmenin beklentisini taşıyoruz. Yüce Allah`tan dileğimiz halkımızla birlikte elele, gönül gönüle, kol kola, sevgiyle, kopmayacak sağlam gönül bağlarıyla nice Ramazan aylarına sağlıkla, sıhhatle ulaşabilmektir.
Ramazan Bayramının insanlık adına hayatın her alanında çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü, karanlık yerine aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı,birlikteliklerin arttığı şeker tadında bir bayram diliyorum.Bu bayramda sevdiklerimizle,içten kucaklaşmalar yaşayalım istiyorum.
Bu vesile ile tüm Manavgatlı hemşerilerimin, mübarek Ramazan Bayramını kutluyor sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı