Kılıçdaroğlu,Yağlı Pehlivan Güreşleri`ne Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Manavgat Belediyesi 1.Yağlı Pehlivan Güreşleri`ne katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya`nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Manavgat Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşleri`ne katıldı.
Manavgat Belediyesi 1.Yağlı Pehlivan Güreşleri`nin gerçekleştirildiği Manavgat Stadyumu`na alkışlar eşliğinde gelen Kılıçdaroğlu, tribünlerde bulunan vatandaşları selamladı.

Güreşçilerle de zaman zaman parmak tokası yapan, zaman zaman da normal tokalaşan Kılıçdaroğlu, kendisine uzatılan küçük bir bebeği de sevdi. Kılıçdaroğlu, güreşçilerin kura çekim törenini de ilgiyle izledi. Burada kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu,``Sizlerden bir şey istiyorum. Ata sporumuzu yaşatan güreşçilerimizi içtenlikle alkışlayalım. Onlar uygarca yarışacaklar, yenilen ve yenen de bizim baş tacımızdır. Bizim Yörüğümüzdür, bizim kültürümüzdür, bizim idealimizdir, bizim baş tacımızdır. Onları yürekten kutluyorum`` dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in çok haksızlığa uğradığını söyleyen Kılıçdaroğlu,``Ama yıkılmadı, direndi.Kendisini Manavgat`a verdiği hizmetlerden dolayı yürekten kutluyorum.O,Manavgat halkı için kendini adayan biridir.O,Manavgatlıları seviyor ve o sizinle yoluna devam etmek istiyor. O, sizleri seviyor. Size hizmet etmeye devam ettiği sürece CHP olarak bizler mutlu olacağız.O,hiçbir Manavgatlıyı ayırmayacak, herkesi kucaklayacak, kimseyi ötekileştirmeyecektir.Her Manavgatlının başımın üstünde yeri var diyecek. Güreşçi arkadaşlarımız güzel bir spor sergileyecekler, emek harcayacaklar. Herkese iyi seyirler diliyorum`` diye konuştu.
Belediye Başkan Sözen, Kılıçdaroğlu`na Atatürk portresi hediye etti.

Kılıçdaroğlu Irmak Kenarı Peyzaj Projelerini Yerinde Gördü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manavgat Stadyumu´nda düzenlenen Manavgat Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşleri´nin ardından Manavgat Irmağı kenarında yürüyüş yaptı.Manavgat Belediyesi Irmak Kenarı Peyzaj Projesini yerinde inceleyen Kılıçdaroğlu,Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i tebrik etti.Kılıçdaroğlu Irmak Kenarı projelerini incelededikten sonra Pınar balık evinde öğlen yemeği yedi.