BÜYÜKŞEHİR ve MANAVGAT BELEDİYELERİ’NDEN ORTAK DİLENCİ

BÜYÜKŞEHİR ve MANAVGAT BELEDİYELERİ’NDEN ORTAK DİLENCİ OPERASYONU

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Manavgat Belediyesi’nin Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan caddelerde el ele vererek dilenci ve seyyar satıcılara karşı operasyon düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Antalya Caddesi’nde dilenci ve seyyar satıcılara karşı müşterek çalışma gerçekleştirdi.

Manavgat halkının güvenliği ve sağlığını korumak amacıyla düzenlenen operasyonda, dilenciler, Zabıta Karakolu’na götürülerek cezai işleme tabii tutuldu. Dilenciler için “ Kabahatlar Kanunu’na” aykırı davranmaları nedeniyle 157 TL. tutarında para cezası kesildi. Kentin en işlek caddelerinden olan ve turizm sezonunun başlamasıyla birlikte birçok yerli ve yabancı misafirlerin de ziyaret ettiği Antalya Caddesi’nde, uyumlu ve müşterek çalışma yürütüldüğünü gören esnaf ve vatandaşlar, belediye ekiplerinin çalışmalarından oldukça memnun olduklarını belirtti.

MNVG9871

UYUMLU ÇALIŞMA HALKA NEFES ALDIRDI

Antalya Caddesi’ndeki dilencilerin bölgedeki esnafların ve turistlerin eşyalarına da zarar verdiğini belirten vatandaşlar, her iki belediyenin uyumlu çalışma örneği sergilemesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. Vatandaşlar,“Dilenci ve seyyar satıcılar hem esnafımızı hem de turistlerimizi rahatsız etme derecesine veren davranışlar sergiliyorlardı. Her iki belediyenin gerçekleştireceği müşterek çalışmaların bizlere rahat bir nefes aldıracağına inanıyoruz” dediler.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ana caddelerdeki dilenci ve seyyar satıcıların kent halkına zarar vermesinden dolayı müşterek çalışma yürüttüklerini ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, “ Manavgat halkımızın huzuru ve sağlığı için Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz uyumlu çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz, halkımızı rahatsız eden dilenci ve seyyar satıcılara karşı uyumlu bir çalışma örneği göstererek gereken işlemleri gerçekleştirdi. Manavgat halkımızın huzuru ve güvenliği için müşterek çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir” dedi.

MNVG9882

MNVG9897