Başkan Sözen`den Muhtarlara İftar Yemeği

Büyük Şelale`de verilen iftar yemeğine Başkan Şükrü Sözen,Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek,Aydın Öz, Oytun Eylem Doğmuş,belediye meclis üyeleri ile 106 mahalle muhtarı katıldı. Başkan Şükrü Sözen,iftar yemeği öncesinde muhtarları büyük bir nezaketle ayakta ``hoş geldiniz`` diyerek karşıladı. Daha sonra Başkan Sözen ve muhtarlar hep bir arada dualar ederek oruçlarını açtı.Mahalle muhtarları,mübarek günde bütün muhtarları bir araya getiren Başkan Şükrü Sözen`e ince düşüncesinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Şükrü Sözen, iftar yemeği sonrasında muhtarların masalarını tek tek gezerek, dilek ve şikayetleri de dinleme imkanı buldu.

Başkan Sözen,``Manavgat 9 belde 1 merkez ilçe belediyesi olmak üzere 78 köyden oluşan idari bir yapılanmaydı.6360 Sayılı Yasanın 30 Mart seçimleriyle yürürlüğe girmesiyle köyler ve beldeler kendi adlarıyla mahalle oldu.Toplam 106 mahallemizle birlikte artık Büyük Bir Manavgat ailesi olduk.

Muhtarlarımıza her zaman önem verdik. Muhtarlarımızı demokrasinin gereği ve halkımızın sesi olduğu bilincini hiç kaybetmedik.Belediye olarak yetki ve imkanlarımız ölçüsünde onların dilek ve şikayetlerini her zaman dikkate aldık. Her zaman beraber omuz omuza çalıştığımız,Manavgat`a hizmet anlamında fikir paylaşımında bulunduğumuz muhtarlarımızla bu mübarek günde de beraber olmak istedik.Ramazan ayının tüm muhtarlarımıza ve ailelerine bolluk bereket ve huzur getirmesini diliyorum``dedi.