Müftü Yaşar`dan Kutlu Doğum Haftası Ziyareti

Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar,13 Nisan(Yarın)Cumhuriyet Meydanı`nda çeşitli etkinliklerle başlayacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etmek amacıyla Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret etti.

Şükrü Sözen,Müftü Hasan Hayri Yaşar`ı büyük bir nezaketle ağırladı.Kutlu Doğum Haftası`nda birlik,beraberlik ve kardeşlik duygularının ön plana çıkarılacağını dile getiren Müftü Hasan Hayri Yaşar,bu hep birlikte bu güzel paylaşımın yaşanacak olmasının anlamlı olduğunu dile getirdi.Kutlu Doğum Haftasının insanlığı doğru yöne yönlendirecek mesajlar içerdiğini belirten Başkan Sözen,nazik davet için Müftü Yaşar`a teşekkür etti.

Başkan Sözen,``İnanıyorum ki,Kutlu Doğum Haftası etkinlikleriniz, Manavgatımızda güzelliğe ve iyiliğe vesile olur.Peygamber efendimizi iyi ve doğru anlamak çok önemli.O`nu doğru anladığımız ve mesajlarını uyguladığımız zaman,bütün dünyada ve insanlık aleminde huzur ve barış egemen olacak,gelecek nesillere mutlu ve güzel bir dünya bırakılmış
olacaktır.Etkinliklerinize bizzat katılacağım ve yakından takip edeceğim``dedi.