Mini Kolej Minikleri Gençlik Merkezi'nde

Manavgat'taki Özel Mini Kolej Kreşi'nde eğitimlerini sürdüren 4-5 ve 6 yaş grubundaki minikler, aktiviteler hakkında bilgi almak ve gezmek amacıyla Manavgat Belediyesi bünyesindeki Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Sorumlu Müdürleri Emine Konakçı ile öğretmenleri Serap Varol ve Rukiye Uçar önderliğinde merkeze gelen 30 minik öğrenciyi, Gençlik Merkezi Sorumlusu Ayhan Rüzgar karşılayarak eğitim salonlarını teker teker gezdirerek bilgi verdi. Miniklerin eğlenceli gezisine Noel Baba da eşlik ederek, onlarla şarkılar söyledi. Çocukların en çok beğendiği birim ise folklor, spor ve aerobik salonu oldu.

Burada önce pilates toplarıyla oyunlar oynayan küçükler, salonda gönüllerince eğlenip koştu. Küçükler, günün anısına fotoğraf da çektirdi. Öğretmen ve veliler ise, küçüklerin ilerideki yaşlarında Gençlik Merkezi'ndeki değişik kurslardan faydalanabileceklerini söyledi. Okul Müdürü Emine Koçakçı, "Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi'ni çok bahsettiler. Bu merkezde 18 dalda eğitim verildiğini öğrendik. Aktiviteleri ve eğitim salonlarını öğrencilerimize gezdirerek onların ileride buradan eğitim almalarını istiyoruz. Öğrencilerimiz salonları çok beğendiler. Gençlik Merkezi çalışanlarına ve bu merkezi açarak Manavgat halkına kazandıran Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’e teşekkür ediyoruz" dedi.