MASKİ`nin Kuruluşu İçin Başkan Sözen`e Yetki

Manavgat Belediyesi`nin Avrupa Birliği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`yla birlikte yürüttüğü 20 milyon Avro`luk AB İçme Suyu İnşaatı ve kanalizasyon alt yapısı çalışmaları kapsamında belediye bünyesinde devam eden Manavgat Su ve Kanalizasyon İşletmesi (MASKİ)`nin kurulmasında atılan adımlarda sona geliniyor. Manavgat Belediyesi meclis üyeleri, Kasım Ayı Meclis Toplantısı`nda MASKİ`nin kurulması amacıyla Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e oy birliği ile yetki verdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MASKİ`nin kuruluş çalışmalarının AB projesi kapsamında yapıldığını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. MASKİ`nin belediye bütçesi içinden yönetilecek bir birim olduğunu vurgulandı.