MANAVGAT ZABITASI DİLENCİ AVINDA

MANAVGAT ZABITASI DİLENCİ AVINDA

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere göz açtırmıyor. Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle pazar yerleri, cami önleri ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda dilencilik yapan çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu dilencileri toplayarak, zabıta noktasında gerekli işlemleri gerçekleştirdi.

Dilencilerin gün içerisinde kendilerini ciddi biçimde rahatsız ettiklerini belirten pazar yeri esnafları, dilencilere yönelik çalışma nedeniyle Manavgat Belediyesi Zabıta ekiplerine teşekkür etti. Zabıta ekipleri, pazar esnaflarından ve vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirerek kent merkezinde dilencilik yapan şahıslara anında müdahale ediyor. Perşembe pazarı bölgesinde operasyon yapan Zabıta ekipleri, yakalanan 6 dilenci hakkında 5326 sayılı Kabahatler Kanunu´nun 33. Maddesi gereğince cezai işlem uyguladı. Dilencilerin özellikle pazar yerlerinde camilerde ve çarşı merkezinde bulunan vatandaşların duygularını istismar ederek çeşitli isteklerde bulunduğunu belirten ekipler, şehrin çeşitli noktalarında dilencilere yönelik operasyonlarını aralıksız olarak devam ettiriyor.