Manavgat Tiyatroya Doydu

Çocuklara ``Çizgi Diyarında Bir Gün``

Manavgat Belediyesi geçtiğimiz Cuma günü,Türkiye`nin en ünlü tiyatro gruplarıyla Manavgat halkını buluşturdu. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi`nde gündüz çocuklar için iki seans, akşam ise büyükler için ücretsiz tiyatro eserleri sahnelendi.Birdirbir Çocuk Tiyatrosu grubu ``Çizgi Diyarında Bir Gün`` isimli çocuk oyununu saat 14.00 ve 16.00`da iki seans olarak sahneledi.Manavgatlı küçükler, gün içinde Sena Karaman`ın yazıp, Erkan Gündüz`ün yönettiği müzikli, danslı çocuk oyunuyla keyifli zaman geçirdi. Öğrenciler ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda çocuklar zaman zaman şarkılar söyledi, hep birlikte danslar etti.

Akşam ``Bizans`tan Kız Alma``

Aynı gün akşam saat 20.30`da ise İstanbul Temaşa Tiyatrosu ``Bizans`tan Kız Alma`` isimli oyunu Manavgatlılar için sahnelendi.Oyunu izlemeye Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ve belediye meclis üyeleri çok sayıda vatandaş geldi.Erkan Gündüz`ün yazıp Uğraş Atay`ın yönettiği oyunda Ercüment Balakoğlu, Taner Tunçay, Uğraş Atay, Duygu Öztürk, Alper Selan gibi tiyatronun ünlü yüzleri rol aldı. Zaman zaman düşündüren zaman zamanda güldüren oyun sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, oyunculara çiçek sunarak Manavgat halkı adına teşekkür etti.