MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Kepez Belediyespor’u 3-0 mağlup etti

Manavgat Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye meclis üyeleri, Manavgat Belediyespor yönetimi ve çok sayıda sporsever takip etti. Başlama vuruşunun ardından sahada istekli bir futbol sergileyen Manavgat Belediyespor, 41'inci dakikada Muhammed Akdeniz’in golüyle ilk devreyi 1-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında atak futbol sergileyen Manavgat Belediyespor, 79. dakikada Emrah Ekmekçi’nin 83.üncü dakikada da Ayvaz Koç’un attığı gollerle skoru belirleyen taraf oldu. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca Manavgat Belediyespor sahadan 3-0 galibiyet ve 3 puanla ayrılan taraf oldu. Karşılaşma öncesi takımlarına destek vermek üzere stadı dolduran Manavgat Belediyesporlu taraftarlar, hem Manavgat Belediyespor hem de Kepez Belediyesporlu oyuncuları tribünlere çağırarak tezahürat yaptı. Oyuncular da taraftarlara alkışlarla teşekkür etti. Oyun süresince küfürlü tezahüratta bulunmayan taraftarlar, sık sık 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganını attı.

BAŞKAN SÖZEN “MANAVGAT TÜM GÜZELLİKLERİ HAK EDİYOR”

Karşılaşmada keyifli bir futbol izlediklerini ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Güzel bir başlangıç yaptık. Taraftarımız her zamanki gibi takımını sahiplendiğini gösterdi. Seyircilerimize, futbolcularımıza ve teknik kadroya teşekkür ediyorum. Bu seneki hedefimiz şampiyonluk, iyi bir başlangıç yaptık, diliyorum sürekliliği gelsin, devamlı olsun. Manavgat olarak hak ettiğimiz neticeye sezon sonunda ulaşalım, çünkü Manavgat tüm güzellikleri hak ediyor" dedi. Manavgat Belediyespor, 29 Eylül 2019 Pazar Günü Karaman Belediyespor ile saat 15.00’te Manavgat Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maçı izlemek isteyen taraftarlar için Pazar günü saat 14.00’dan itibaren Atatürk Kültür Merkezi önünden araç kaldırılacağı yetkililer tarafından açıklandı.