Manavgat Belediyesi`nin Satranç Dehaları

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nin satranç öğrencileri,Evrenseki`de düzenlenen ``Satranç Turnuvası``nda toplu olarak büyük bir başarıya imza attı.

12 kategoride 190 kişinin katıldığı turnuvada Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi 6 kategoride temsil edildi. Turnuvada İki birincilik, 4 ikincilik, 4`de üçüncülük elde eden küçük satranç ustaları, başarı sevincini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`le paylaştı.Başkan Sözen, madalya ve kupaları ile birlikte kendisini ziyaret eden satrancın ustalarına içinde saat, şapka ve kitap bulunan hediye çantası verdi. Başarılı satrançcıları ve ailelerini makamında büyük bir nezaketle ağırlayan Başkan Sözen,Adliye Sarayı arkasında yapılan yeni Gençlik Merkezi`nin 1.5 ay içinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

Başkan Sözen,``Bu başarılı ve zeki çocuklarımız artık bundan sonra daha modern Gençlik Merkezi`nde eğitilecekler.Küçük yaşta elde ettikleri bu başarı bizleri gururlandırdı. Kendilerini ve onları yetiştiren aile ve öğretmenlerini tebrik ederim``dedi.

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Satranç Öğretmeni Hüseyin Yazıcı ve Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Tankaya,desteklerinden dolayı Başkan Şükrü Sözen`e teşekkür etti. Turnuvada 2008 doğumlularda Utku Acar 1`inci,Muhammet Arda Özkan 2`inci, Önder Kutay Gödek 3`üncü,2007 doğumlularda Hüseyin Doruk Kurunç 2`inci,Efe Eray Deniz 3`üncü,2006 doğumlularda Ceylin Öz 3`üncü,2006 erkeklerde Burak Doğar 1`inci,Berat Atar 2`inci, Çınar Sert 4`üncü,2004 doğumlularda Mehmet Eren Emre 2`inci, İsmet Şen 3`üncü,Emre Şen 4`üncü oldu.