MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YENİ OTOPARK ALANLARI

DSC_5355

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YENİ OTOPARK ALANLARI

Manavgat Belediyesi, kent içinde her geçen gün artan araç sayısına bağlı olarak yaşanan trafik ve park sıkıntısına farklı çözümler arıyor.

Manavgat Belediyesi, son olarak Yukarı Pazarcı Mahallesi’nde Manavgat Belediye Başkanlığı Hizmet binası karşısındaki eski TEDAŞ Manavgat hizmet binasının yıkımını gerçekleştirerek bölgeye yeni otopark yeri kazandırdı. Elektrik İdaresinin Örnek Mahallesi’ndeki yeni yerine taşınmasıyla boşalan hizmet binasının yıkımı dün belediye ekiplerince büyük bir titizlikle, çevreye zarar vermeden yapıldı. Yıkım sonrasında inşaat molozları da belediye ekiplerince temizlenmeye başladı.

DSC_5349

Zeminin düzlenmesiyle birlikte bölgeyi rahatlatacak 700 m2’lik otopark alanı açılmış oldu. Otopark düzenlemesiyle birlikte Manavgat Belediye Başkanlığı’na hizmet almak için gelen vatandaşlar, araçlarını rahatlıkla park edebilecek.

DSC_5362