Manavgat Belediyesi`nden Tanıtım Atağı

Manavgat merkez ve 9 belde Side, Sarılar,Çolaklı,Taşağıl,Evrenseki, Gündoğdu,Kızılot,Oymapınar,Ilıca`yı kapsayan tanıtım çekimleri havadan ve karadan büyük titizlikle devam ediyor. Single Camera (Hexacopter) gibi ileri çekim teknikleri kullanılarak yapılan çalışmada tarih, turizm,tarım ve kentin ticaret değerleri ön plana çıkarılacak.

Türkçe,İngilizce,Rusça ve Almanca dillerinde düzenlenecek olan tanıtım filminin yurt içi ve yurt dışında fuarlarda kullanılması ve kültür hizmetleri kapsamında ilgili yerlere verilmesi planlanıyor.Manavgat Belediyesi ekipleri,1 haftadır Manavgat ve beldelerinde çekimlere devam ederken hiçbir ayrıntıyı da atlamamaya özen gösteriyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,``Manavgat Belediyemiz olarak turizm tanıtımına büyük önem veriyoruz.Kent içinde turizm amaçlı yaptığımız düzenlemelerin haricinde bir görsel tanıtıma da ihtiyaç duyulmuştur.Tanıtım filmimizin 1 ay içinde tamamlanmasını planlıyoruz. Filmin bölgemizin turizm tanıtımına büyük katkısı olacağı inancındayız. Ayrıca hazırlayacağımız doküman, geleceğe aktaracağımız bir kültür hizmeti olarak da görüyoruz``dedi.