MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HOCALI MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT

asfalt

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HOCALI MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, 106 mahallede sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına Hocalı Mahallesi’nde devam ediyor.

Manavgat Belediyesi, kent merkezi ve kırsal mahallelerde yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hocalı Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yaparak ulaşımı daha güvenli hale getirdi.

7K4A0938

Mahalle sakinleri ve bölge esnafı yapılan hizmetlerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 106 mahalle genelinde sıcak asfalt ve sathi kaplama atağına geçtiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yıl sonuna kadar 350 kilometrelik asfalt hedefini yakalayacaklarını söyledi.

7K4A0935

Başkan Sözen, “Halkımızdan gelen sıcak asfalt taleplerini hızla ve doğru bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Sıcak asfalt çalışmalarımız bütün mahallelerimizde ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak devam edecektir ”dedi.

7K4A0932

7K4A0930