MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK MAHALLELERDE İFTAR

MANAVGAT ¦-FTAR +çADIRLARI (7)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK MAHALLELERDE İFTAR

Manavgat Belediyesi, mübarek Ramazan ayında Atatürk Kültür Merkezi önünde kurduğu iftar çadırının haricinde kentin büyük mahallelerinde de iftar çadırları kurarak binlerce vatandaşı bir araya getirmeye devam ediyor.

MANAVGAT ¦-FTAR +çADIRLARI (12)

Taşağıl, Gündoğdu, Çolaklı, Evrenseki, Ilıca ve Side'de iftarlara Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katılarak iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, iftar çadırlarının zengin fakir ayırt etmeksizin insanları bir araya getirdiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan ayı, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. İftar çadırlarımızda bu duyguların en güzel şekliyle vatandaşlarımızla yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hep birlikte iftar yapmaya davet ediyoruz” dedi. Manavgat Belediyesi iftar çadırları 23 Haziran Perşembe günü Sarılar’da, 27 Haziran Pazartesi Oymapınar’da ve 30 Haziran Perşembe günü Kızılot'ta da kurulacak.

MANAVGAT ¦-FTAR +çADIRLARI (4)

MANAVGAT ¦-FTAR +çADIRLARI (5)

MANAVGAT ¦-FTAR +çADIRLARI (11)