Manavgat Belediyesi Projeleriyle İstanbul`da

Manavgat Belediyesi,kentin geleceğini şekillendirecek olan büyük projelerini bugün İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi`nde başlayan``Kentine Güvenen Kentler Buluşması``nda görücüye çıkardı.

Manavgat Belediyesi,kentin geleceğine yön verecek olan büyük çalışma ve projelerini,İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi`nde bugün başlayan Kentine Güvenen Kentler Buluşması`nda görücüye çıkardı.Türkiye`nin dört bir yanından 61 sosyal demokrat belediyenin katıldığı buluşma halka açık olarak gerçekleşti.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de büyük buluşmaya başkan yardımcıları ve teknik ekibi ile birlikte katıldı.

Başkan Sözen Ziyaretçileri Bilgilendirdi
Irmak Kıyısı Projeleri,Gençlik Merkezi,Kültür Merkezi,5000 kişilik Stadyum,Sosyal Market,Huzurevi gibi büyük projelerin tanıtımının film, afiş,maket gibi görsellerle yapıldığı Manavgat Belediyesi`nin standı,büyük ilgi gördü.Manavgat Belediyesi?nin standını CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu,TBMM Başkan Vekili Güldal Mumcu ile CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin ve Bihlun Tamaylıgil gezdi.Ziyaretçileri ağırlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Manavgat`ta hayata geçirdiği projeleriyle ilgili olarak bilgi aktarımında bulundu.

Projeler Büyük İlgi Görüyor
Başkan Sözen,``Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentin geleceğini şekillendiren projelerimizle Kentine Güvenen Kentler Buluşması`na katıldık. Bir belediyenin,sadece kendi öz kaynaklarına güvenerek,inanarak, çalışarak ve halkı ile birlikte başarılı olabileceğini Tüm Türkiye`ye gösteriyoruz.Irmak Kıyısı Projelerimiz Gençlik Merkezi,Kültür Merkezi,5000 kişilik Stadyum,Sosyal Market,Huzurevi gibi çalışmalarımız, beğeni ile karşılanıyor.Burada olmaktan onur duyuyoruz.Böylesine önemli bir buluşmada yer aldığımız için hem kendi adımıza hem de Manavgat adına çok mutluyum``dedi.