MANAVGAT BELEDİYESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

MANAVGAT BELEDİYESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Manavgat Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle belediye bünyesindeki eğitimciler için kutlama yemeği düzenlendi. Manavgat Belediyesi’ne ait Boğaz Otel’de düzenlenen yemeğe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan vekili Erşan Özden, Mustafa Ceylan ve birim müdürleri katıldı.

Manavgat Belediyesi’nin kreş, çocuk kültür merkezi, aile eğitim merkezi, kız öğrenci ve erkek öğrenci misafirhanesi, gençlik merkezi birimlerindeki öğretmenler, kutlama yemeğinde bir araya gelerek, güzel bir akşam geçirdi, öğretmenler günü için hazırlanan pastayı hep birlikte kesti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in özenle hazırlattığı hediyeler, başkan yardımcıları tarafından uzman eğitmen kadrosuna takdim edildi.

_NVG0792

Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden yaptığı konuşmada, Manavgat Belediyesi eğitmenlerinin Cumhuriyet ve Atatürk ışığında eğitim verdiğini dile getirdi. Özden “ 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle uzman eğitmen kadromuzla bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Manavgat Belediye Başkanı’mız Sayın Şükrü Sözen’in de her zaman ifade ettiği gibi Manavgat Belediyesi’nin topluma kazandırdığı, eğitim verdiği her birey, Cumhuriyet ve Atatürk’ün gösterdiği hedefte eğitim alıyor. Manavgat Belediye’miz bu anlayış kapsamında eğitim vermeye devam edecektir” dedi.

_NVG0794

_NVG0798