MANAVGAT BELEDİYESİ KADIN’A ŞİDDET’E DUR DEDİ

MANAVGAT BELEDİYESİ KADIN’A ŞİDDET’E DUR DEDİ

Manavgat Belediyesi, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda şiddete hayır gösterisi düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe Manavgat Belediye Başkan Vekilleri, birim müdürleri, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ve yönetimi de katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar, “ Şiddete Hayır” “Ölmek İstemiyorum” yazılı dövizlerle tepki koydu, şiddete hayır dedi. Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi ve Sarılar Kadın Spor ve Yaşam Merkezi kursiyerleri zumba ile dans ederek kadına şiddeti protesto etti.

_NVG1218

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına konuşan Başkan yardımcısı Mustafa Ceylan kadına, çocuğa ve insana şiddet uygulayan insanlara karşı tek ses olunmasını gerektiğini ifade etti. Başkan yardımcısı Ceylan “ Bizler kötü olan, insana yakışmayan herşeye hayır demek için bu etkinliği düzenlemek istedik. Şiddetin her türlüsüne karşıyız, lanet okuyoruz. Manavgat Belediyesi olarak İnsana, doğaya ve değerlere karşı olan her şeyin karşısında olmaya devam edeceğiz” dedi.

_NVG1223

_NVG1225