KURSİYERLER EN GÜZEL ESERLERİNİ SERGİLEDİ

KURSİYERLER EN GÜZEL ESERLERİNİ SERGİLEDİ

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Kursiyerleri, yıl boyunca ürettikleri eserleri, Atatürk Kültür Merkezi’nde Manavgat halkıyla buluşturdu. Serginin açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, Halk Eğitim İlçe Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, oda başkanları ve çok sayıda Manavgatlı katıldı. Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen kurslarda eğitim gören 180 kursiyer, resim, ahşap boyama, iğne oyası, gümüş kazaziye, tel kırma, nakış, rölyef (dekoratif tablo) dalında 6 ay gibi kısa bir zamanda ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini, Manavgat halkının beğenisine sundu. 2 Mayıs Perşembe günü açılışı yapılan sergi, 5 Mayıs Pazar günü sona erecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in açılış kurdelesini kursiyer kadınlara kestirmesi ise büyük takdir topladı.

KADIN VARSA TOPLUM VARDIR

6 ay gibi kısa bir sürede büyük bir başarıya imza atarak en güzel eserlerini Manavgat halkıyla buluşturan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Kursiyerleri, verilen desteklerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Kursiyerler “ Gençlik Merkezlerimizde düzenlenen kurslar ile hem kendimizi geliştiriyoruz hem de dostluklar kazanıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen, her zaman kadınlara yönelik yaptığı projeler ile bizleri Manavgat halkıyla buluşturdu. Kursiyerler olarak başkanımıza ve belediye ekibimize teşekkür ediyoruz” dedi.

MNVG9902

Manavgat Belediyesi olarak halka sunulan imkanlarda kadınlara özel olarak önem verdiklerini belirten Başkan Şükrü Sözen ise kadın olmadan sağlıklı bir toplumun olmayacağını ifade etti. Başkan Sözen, “ İbrahim Sözen Gençlik Merkezi kursiyerlerimizin ürettiği el emeği göz nuru eserlerimizi büyük bir beğeniyle inceledik. Üreten kadınlarımızın var olması ve onların emekleri, bizler için büyük önem taşıyor. Kadınlarımız, annelerimiz, eşlerimiz, bizlere hayat arkadaşlığı yapmasının yanı sıra bizleri bugünlere getiren en önemli değerlerimizdir. Kursiyerlerimizin ürettikleri eserleri görmeye bütün Manavgat halkımızı davet ediyorum. Manavgat Belediyesi kadınların yanında ve kendilerini geliştirmelerinde var olmaya devam edecektir” dedi.

MNVG9903

MNVG9906