Kültür Merkezi İnşaatı Hızla İlerliyor

Başkan Sözen Sık Sık Denetliyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hizmetlerini de aksatmadan yürütmeye özen gösteriyor.Manavgat Belediyesi`nin devam eden proje ve hizmetlerini de işyeri gezileri yaparak yerinde denetliyor.Çalışmaları titizlikle kontrol eden ve projelerin aslına uygun yapılıp yapılmadığını denetleyen Başkan Sözen,çalışanlara da gerekli talimatları veriyor.

En Kısa Sürede Tamamlanacak

Başkan Sözen,geçtiğimiz günlerde temeli atılan Kültür Merkezi inşaatını yerinde denetledi.Kültür Merkezi inşaatında çalışanlarla sohbet eden Başkan Sözen,teknik ekip ve belediye birim yetkililerinden de bilgi aldı.Başkan Sözen,kentteki büyük bir eksikliği kapatacak olan Kültür Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini ve yasal süresi içerisinde tamamlanması için çalışacaklarını vurguladı.

Kentin En Büyük Eksiği

Dünya turizminde marka olmuş Manavgat`ta bir kültür merkezinin olmamasının önemli ölçüde eksiklik olduğunu vurgulayan Başkan Şükrü Sözen,kültür merkezi projesinin konunun uzmanları tarafından titizlikle teknik bir ekip tarafından hazırladıklarını söyledi.Manavgat`ta insan odaklı yatırımlara önem verdiklerini ve yeni dönemde de bu bakış açılarının artarak devam edeceğini vurguladı.Sözen,21 Aralık 2013 tarihinde temeli atılan ve 17 bin 539 metrekarelik alana inşa edilen Kültür Merkezi`ni turizm şehrine yakışır şekilde hayata geçireceklerini kaydetti.

Kültür ve Sanatın Kalbi Burada Atacak

Sözen,Kültür Merkezi inşaatının Manavgat`ın geleceğine yapılan en büyük yatırımlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Sözen,``İnsan odaklı, yatırımcı ve çevreci belediyecilik anlayışımız gereği her zaman halkımızın öncelikli ihtiyaçlarını geleceğin 50 yılını planlayarak değerlendirdik ve yatırımlarımızı buna göre yaptık. Manavgat`ımızda bir kültür salonumuzun olmaması nedeniyle pek çok kültürel ve sanatsal faaliyeti gerçekleştiremiyorduk.Kültür Merkezimizin tamamlanmasıyla kentimizdeki bu açık kapatılmış olacak. Son derece titiz hazırlanmış mimarisi ile kültür merkezi,kentlinin buluşma noktası olacak.Kültür,sanatın,sahne sanatlarının,tiyatronun kalbi burada atacak``dedi.