Başkan Sözen`den Kınama Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn. Şükrü Sözen Türk Bayrağımıza yapılan çirkin saldırıyla ilgili kınama mesajı yayınladı.

Diyarbakır`da 2.Hava Kuvvet Komutanlığı`nda yer alan bayrak direğinde göndere çekili olan Türk Bayrağı`nın bir gösterici tarafından indirilmesi olayını Türkiye basınından üzülerek takip ettik.Bayrağımızın gönderden indirilmesi,yerlere atılmasını şiddetle kınıyor ve kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz.

Türk bayrağı ulusumuzun ve Türkiye Cumhuriyetinin şeref ve onurunu simgeleyen şeref abidesidir.Türk Bayrağı ülkemizin ulusal değerlerini taşımaktadır.Şanlı Türk bayrağımızın korunması uğruna nice şehitler verdiğimiz asla unutulmamalı ve bayrağımızın Türkiye Cumhuriyeti üzerinde sonsuza dek dünya devam ettikçe dalgalanacağı herkes tarafından bilinmelidir.Türkiye`nin içinde bulunduğu süreç dahilinde bu ve benzeri çirkin saldırılar ve tahrikler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.Şanlı Türk Bayrağımıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyor, milletimizin onuruna yapılan saldırının cezasız kalmamasını diliyoruz. Yüreğimizi ve milli duygularımızı sızlatan bu olay karşısında Manavgat halkımı sağduyulu davranmaya davet ediyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı