Kenan Sofuoğlu 5.Manavgat Motosiklet Festivali`nde

Ağabeyleri Bahattin ve Sinan Sofuoğlu gibi yarışçı olan Sinan Sofuoğlu ilginç hayat hikayesi ile de 5.Manavgat Motosiklet Festivali`ndeki katılımcıların ilgi odağı oldu.Motor sporlarının ``Altın Çocuğu`` ünvanını alan Kenan Sofuoğlu,1999 yılında 16 yaşında abisi Sinan Sofuoğlu`nun sakatlanması sonucu özel izinle yarışa onun yerine girmiş ve birinciliği göğüslemişti.En büyük destekçisi olan ağabeyi Bahattin Sofuoğlu`nu 2002 yılında bir otomobil kazasında kaybettikten sonra 2007 yılında Super Sport dünya şampiyonluğunda şampiyon olan Sofuoğlu,2010 ve 2012 yıllarında da şampiyonluğu elden bırakmamıştı.

Kenan Sofuoğlu 2008 yılında ağabeyi Sinan Sofuoğlu`nu motosiklet kazası sonucu kaybetmesi yarışlara sıkı sıkı sarılmasını sağlamıştı.Kenan Sofuoğlu motosiklet yarışlarında çekilen bir fotoğrafını festivale katılan motosiklet tutkunlarına imzalayarak dağıttı.

Sofuoğlu`na Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de eşlik etti.Sofuoğlu`ndan imza almak isteyen hayranları uzun kuyruklar oluşturdu.Sofuoğlu, festivalden eşi ile birlikte atv motosikletle ayrıldı.Başkan Sözen ve motosiklet tutkunları Sofuoğlu`nu el sallayarak uğurladı.