KAYMAKAM GÜNLÜ VE BAŞKAN SÖZEN’DEN SİDE GENÇLİK MERKEZ

KAYMAKAM GÜNLÜ VE BAŞKAN SÖZEN’DEN SİDE GENÇLİK MERKEZİ’NE ZİYARET

Manavgat’ın eğitim hayatında önemli bir yer tutan Manavgat Belediyesi Side Gençlik Merkezi, kent protokolünü ağırladı.

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehim Altun, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in desteği ve ilgisiyle her geçen gün kendini yenileyerek büyüyen Side Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Şükrü Sözen, Kaymakamı Nazmi Günlü’yü Gençlik Merkezi önünde büyük bir nezaketle karşıladı. Kaymakam Günlü ve Başkan Sözen, gümüş kazaziye, nakış, dekoratif tablo, yağlıboya resim, pilates, zumba, karate, kickboks, muai thai, ahşap, İngilizce, Almanca ve yabancılara Türkçe derslerinin verildiği Side Gençlik Merkezi kurs salonlarını birlikte gezdi. Kaymakam Günlü ve Başkan Sözen, kursiyerlerle sohbet ederek, sanatlarını geliştirme yolunda başarılar diledi.

YERLEŞİK YABANCILARA TÜRKÇE KURSU

Ziyarette en çok ilgiyi ise yeni açılan ve Manavgat’ta yaşayan yerleşik yabancıların devam ettiği Türkçe kursu çekti. Kaymakam Günlü ve Başkan Sözen, kente yerleşmiş İngiliz, Hollandalı, Belçikalı, Alman kursiyerlerin devam ettiği Türkçe sınıfındaki derse girdi. Türkçe öğrenmeye çalışan yabancı kursiyerler, kendilerine böylesine bir imkan verildiği için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e, Halk Eğitim Merkezi’ne ve Kaymakam Günlü’ye teşekkür etti. Side Gençlik Merkezi’nde genç, yaşlı, kadın tüm kent halkının eğitim hayatına yön verildiğini görmenin kendisini sevindirdiğini söyledi. Kaymakam Günlü, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Side Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirdi.

GENÇ, KADIN, ÇOCUKLAR EĞİTİLİYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, Gençlik Merkezlerinin açılmasıyla ilgili olarak gençlere, kadınlara ve çocuklara sözünün olduğunu ve bunu gerçekleştirdiklerini anlattı. Başkan Şükrü Sözen, “Gençlik Merkezlerimizde eğitim alan genç, kadın ve çocuklarımızın sayısının her geçen gün artması sevindirici. Amacımız kentimizdeki eğitim hayatına katkıda bulunmak. Buraya gelen herkes en az bir hobi veya meslek ediniyor. Kişisel becerilerini geliştiriyor. Türkçe kurslarımızı ise yeni ekledik. Yerleşik yabancılarımıza dil öğrenmeleri ile ilgili katkı yapmak istedik. Onlar da bu eğitimden çok memnun. Halk merkezi öğretmenlerimize ve tüm destek verenlere teşekkür ederim” dedi.