Başkan Amcadan Karne Hediyesi Lunapark Bileti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,kent merkezinde ve beldelerde yarıyıl tatiline giren tüm ilköğretim ve lise öğrencilerine karne hediyesi olarak 75 bin adet lunapark bileti dağıttı.

Öğrenciler biletleri, 27 Ocak ve 8 Şubat tarihleri arasına denk gelen sömestr tatili boyunca Örnek Mahallesi`ndeki Park Portakal`daki lunapark oyuncaklarında kullanabilecek. Başkan Amcalarından ücretsiz biletleri alan öğrenciler ise aileleri birlikte lunaparka akın etti. Parktaki elma kurdu, sekolin, tren, helikopter, çarpışan otolar, trambolin ve uçağa binen çocuklar, gönüllerince eğlenme fırsatını buldu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de gün içinde lunaparkta eğlenen çocukları ziyaret etti. Çocuklarla oyunlar oynayan Başkan Sözen, ailelerle de sohbet etti.

Belediye olarak çocuklara çok önem verdiklerini dile getiren Başkan Sözen,``Çok çalışarak başarılı bir dönem geçiren çocuklarımızı yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla onlara tatil boyunca kullanabilecekleri ücretsiz lunapark bileti hediye ettik. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamaya çalışırken,onların boş vakitlerini de en iyi şekilde değerlendirmelerini ve her şeyden önce stres atmalarını istiyoruz. Tüm çocuklarımıza tatil boyunca iyi eğlenceler diliyorum``dedi.