Kadınlar Günü Etkinlikleri Coşturdu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde tüm gününü eşi Hatice Sözen`le birlikte kadınlara ayırdı.

Sözen`den Tüm Gün Çiçekli Kutlama
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde tüm gününü eşi Hatice Sözen`le birlikte kadınlara ayırdı. Başkan Sözen.CHP`li kadınlarla birlikte, sabah erken saatlerde turizm işçisi kadınların ve pazar esnafı kadınları ziyaret ederek karanfille günlerini kutladı.Karşılarında Sözen`i gören kadınlar çok sevinerek teşekkür etti. Başkan Sözen daha sonra belediye içerisinde çalışan kadınların gününü yine karanfil hediye ederek kutladı. Ardından Eşi Hatice Sözen ve belediye çalışanları ile birlikte Manavgat ırmak kıyısından başlayarak Yapay Şelale`ye kadar elinde karanfillerle gezerek kutlama yapan Sözen, zaman zaman hanımlarla oturarak uzun uzun sohbet etti.

Irmak Kıyısında Eğlence
Başkan Sözen`in öğleden sonraki programında ise Manavgat Belediyesi Aile Çay Bahçesi`nde düzenlediği Kadınlar Günü Eğlencesi vardı.Örnek Mahallesi Irmak kıyısındaki etkinliğe yüzlerce kadın katıldı.Manavgatlı kadınlar,Yerel sanatçı Hasan Kurt`un söylediği popüler şarkılarla gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Kadınları büyük bir nezaketle ağırlayan Başkan Sözen,kimi zaman kimi zaman onlarla sohbet etti kimi zaman da dans etti.Başkan Sözen burada kadınlara``anamız, bacımız, yarimiz``diye hitap etti.Başkan Sözen göreve geliş sürecinde kadınlarla omuz omuza çalıştıklarını ve bu süreçten sonraki döneminde de her zaman kadınlardan destek aldığını dile getirdi.Başkan Sözen sosyal bir mesaj olan Kadına Karşı Şiddet`i de kınadı.

Kahkaha Tufanı Tiyatro
Manavgat Belediyesi`nin 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri,akşam da devam etti.Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu`nun `Yoksa Oyuna mı Geldik` adlı oyunu Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nde ücretsiz olarak sahnelendi.İki perdelik komedi oyuna Manavgatlı hanımlar büyük ilgi gösterdi.Deneyimli sanatçı Abdullah Şahin seyircileri de oyuna kattı. Kahkaha tufanının koptuğu oyunda sahneye izleyici hanımlar davet edilince eğlence doruğa çıktı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve eşi Hatice Sözen`in de izlediği oyun,büyük beğeni topladı.