Gençlik Merkezi`nde İlk Tiyatro Heyecanı

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi konferans salonu,açılışının ilk akşamında sahnelenen Yılanların Öcü adlı tiyatroyu izlemeye gelen vatandaşlarla hınca hınç doldu.

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi konferans salonu, açılışının ilk akşamında sahnelenen Yılanların Öcü adlı tiyatroyu izlemeye gelen vatandaşlarla hınca hınç doldu. Ünlü yazar Fakir Baykurt'un yazdığı, köy hayatını anlatanilk romanı olan ve Ankara Orta Oyuncular Tiyatrosu tarafından sahnelenen Yılanların Öcü adlı tiyatro büyük ilgi gördü. 750 kişilik konferans salonunda sergilenen tiyatroya genç, yaşlı, çoluk çocuk gelen vatandaşların gösterdiği ilgi, Manavgat`ta böyle bir yapının gerekli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Manavgat halkı,tiyatroya izlemeye çok önceden gelerek koltukları doldurdu. Profesyonel oyuncuların sahnelediği eseri pür dikkat izleyen vatandaşlar, oyun sonunda ise sanatçıları uzun süre alkış yağmuruna tuttu.Vatandaşlar, Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi`ni kente kazandırdığı için Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür ederek,daha çok tiyatro eserinin kentte sahnelenmesini istediklerini de vurguladı.