İlk İftar Başkan Sözen`in Duaları İle Yapıldı

Manavgat Belediyesi,Manavgat halkının mübarek Ramazan Ayı`nı daha fazla birlik ve beraberlik içinde ve eğlenceli bir şekilde geçirebilmeleri bu yıl da Ramazan Şenlikleri düzenledi.

Ramazan Ayı`nın ilk iftarı,Örnek Mahallesi Eski Balıkhane Karşısında kurulan İftar Çadırı ve Şenlik Alanı`nda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve halkın katılımıyla yapıldı.Manavgat Belediyesi`nin hazırladığı iftar çadırı ve şenlik alanına vatandaşlar iftar saatine yakın gelmeye başladı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in yanı sıra Ramazan ayının ilk iftarına, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek,Aydın Öz ve Oytun Eylem Doğmuş, belediye meclis üyeleri,CHP İlçe Yönetimi, muhtarlar, basın mensupları ve halk yoğun ilgi gösterdi.Manavgat`ta ilk iftar,Başkan Sözen`in ettiği iftar duası ile yapıldı.Dua sonrası Başkan Sözen vatandaşlarla birlikte kuyruğa girerek iftar yemeğini aldı ve vatandaşlarla birlikte hep birlikte orucunu açtı. İftar sonrasında başlayan Ramazan Şenliklerinde ise animatörler sahne aldı.

Eğlenceli yarışmaların yapıldığı şenlik en çok çocukların ilgisini çekti. Eğlenceli animasyonlar gecenin geç saatlerine kadar sürdü.Bütün gece iftar alanından ayrılmayıp halkla birlikte olan Başkan Sözen,ikinci dönem görev sürecinde tüm Manavgat halkıyla bir kere daha mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Sözen,``Bir Ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ayda belediye olarak mümkün olduğu kadar çok vatandaşımıza ulaşmaya çalışacağız. Her gün burada kurduğumuz çadırımızda 2 bin 500 kişiyle lokmalarımızı paylaşacağız. Birlik, beraberlik, bolluk, bereket ve huzur içinde bu mübarek ayı geçireceğiz. Tüm Manavgat halkımızı her akşam iftar ve şenlik alanımıza bekliyoruz.Ben de her gün burada olmaya özen göstereceğim. Bu vesileyle tüm halkımızın Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum`` dedi.