Deniz Baykal İftar Çadırını Ziyaret Etti

İftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal da katıldı.Baykal`a Antalya Milletvekilleri Arif Bulut,Yıldıray Sapan ve Osman Kaptan`ın yanı sıra Antalya`dan gelen partililer de eşlik etti.

52.gün yemeğinde Güner ailesinin davetlileri Emekli Korgeneral Nazif Oka, Emekli Büyükelçi Yunus Güçe, Askeri Yargıtay eski Başkanı Emekli Tuğgeneral Abdullah Küçükyılmaz da yer alarak aileyi onurlandırırken,Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de büyük bir nezaketle ev sahipliğini üstlendi.Deniz Baykal`ın iftar öncesinde alana girmesiyle yoğun bir izdiham yaşandı. İftar yemeği hep birlikte yenerek dualar edildi.

Yemek öncesinde ve sonrasında vatandaşlar Deniz Baykal`la tokalaşarak, fotoğraf çektirdi.Hiçbir vatandaşı kırmamak için yoğun çaba sarf eden Baykal,bazı vatandaşlarla da sohbet etti.Daha sonra Baykal,milletvekilleri ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,belediyenin işlettiği ırmak kenarındaki çay bahçesine davet edildi. Başkan Sözen,Deniz Baykal`a ırmak kenarı düzenlemelerini göstererek anlattı.Ardından heyet,ırmak kenarı yürüyüşüyle hem yapılan çalışmaları inceledi hem de bir pastanede dondurma yiyerek geceyi tamamladı.CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal,Manavgat`ın her geçen gün değişip güzelleştiğini belirterek başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Sözen`e teşekkür etti.