Başkan Sözen`den MHP`ye İade-i Ziyaret

Belediyede Birlik Beraberlik

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yerel seçimlerin yaklaştığı şu süreçte geçtiğimiz günlerde kendisine nezaket ziyaretinde bulunan MHP İlçe Teşkilatı`na iade-i ziyarette bulundu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e,CHP`li belediye meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şekerlisoy eşlik etti. Başkan Sözen ve belediye heyetini büyük bir nezaketle MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş ve parti teşkilat üyeleri kapıda karşıladı.

Sözen`den Başarı Dileği

Ziyarette konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yerel seçim sürecine girildiği şu günlerde karşılıklı nezaket ve hoşgörünün çok büyük öneminin olduğunu ve bunun yerine getirilmesi amacıyla en yüksek gayreti sarf edeceklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde MHP Teşkilatı`nın ve MHP adayı Sayın Raşit Doğan Enhoş`un Manavgat Belediyesi`ni ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduğunu anlatan Başkan Sözen, belediye meclis kadrosu olarak iade-i ziyarette bulunarak kendilerinin de başarı dileklerini iletmek istediklerini kaydetti.

Karşılıklı Nezaket ve Hoşgörü Önemli

Başkan Sözen,``Geçtiğimiz günlerde MHP Teşkilatı ve Adayınız Sayın Raşit Doğan Enhoş`un ziyaretinden memnun olduk. Biz de belediye meclis kadromuzla, teşkilatınıza seçim sürecinde başarılar dilemek amacıyla iade-i ziyarette bulunmak istedik. Bu süreçte karşılıklı nezaket ve hoşgörünün büyük olduğuna inanıyorum. Adayların birbirlerine karşı hazımlı olmaları, siyasi nezaketi hiçbir zaman bir tarafa bırakmamaları gerektiğine inanıyorum. Bu süreci zevkle taşımak, sorunsuz bir şekilde atlatmak hepimizin dileğidir.MHP Manavgat Teşkilatı`nın da bu olgunlukta hissiyat taşıdığına inancımız sonsuz dedi.

Başkan Sözen,Türkiye`de üniter yapıyı koruyacak,Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacak istikrarlı bir sağa ihtiyaç olduğunu da vurgulayarak MHP`ye büyük görevler düştüğünü de dile getirdi.MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş ise nazik ziyaret için teşekkür ederek,aynı düşünceleri taşıdıklarını vurguladı.