Belediyemizden 1.Hıdırellez Şenlikleri

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 6 Mayıs Pazar günü bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Hıdırellez Şenlikleri`ne tüm kent halkını davet etti.

Manavgat Belediyesi kent halkının birlik, beraberlik ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla ilk kez Hıdırellez Şenlikleri düzenleyecek. Bundan sonra geleneksel hale getirilecek olan 1. Hıdırellez Şenlikleri, 6 Mayıs 2012 Pazar günü, Boğaz Otel Mesire Alanı`nda yapılacak.Şenlikler, uçurtma şenliği, hıdırellez ateşi, animasyon gösterileri, çocuklar için yüz boyama standları ve sürpriz yarışmalarla renklenecek. Piknik alanına gelen vatandaşlar için belediye tarafından etli pilav, helva ve ayran servisi yapılacak.

Kaynaşma İçin Bir Vesile

Çocuklar için uçurtmalar ise bedava dağıtılacak. Hıdırellez Şenlikleri için mesire alanına ulaşmak isteyen vatandaşlar için ise, saat 10.00`dan itibaren 18.00`e kadar her saat başında Manavgat Belediyesi önünden ücretsiz otobüs kaldırılacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilk defa yapılacak olan Hıdırellez Şenlikleri`nin Manavgat halkı için, kaynaşma, buluşma, birlik ve beraberliği güçlendirecek bir vesile olacağını söyledi.

Sözen,Tüm Kent Halkını Davet Etti

Tüm kent halkını Hıdırellez Şenliklerine davet eden Başkan Sözen,"Çok güzel ve anlamlı Türk kültür ve geleneklerimiz var. Özel günlerde insanlar birbirleriyle buluşur ve kaynaşır. Birlik, beraberlik ve dayanışma artar. Biz de buradan yola çıkarak tüm kent halkını 1. Hıdırellez Şenlikleri`nde buluşturmayı amaçlıyoruz. Gelin hepimiz Pazar günü Mesire alanında buluşalım. Halkımızın rahatı için belediye olarak tüm gereksinimleri karşılayacağız. Tüm halkımızı yürekten kucaklıyor, herkesi şenliklerimize davet ediyorum" dedi.