Manavgat Belediyesi Haşereye Savaş Açtı

Manavgat Belediyesi tüm yıl boyunca devam ettirdiği haşere ve uçkun mücadelesini havaların ısınmasıyla birlikte artırdı.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ilaçlama ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte larva ve uçkun mücadelesine hız verdi. Ekipler, yıl boyunca aralıksız devam eden larva mücadelesinde üreme alanları kontrol altına alıp, üreme alanlarının ıslah çalışmalarını devam ettirmekteydi. Gün boyunca karadan ve havadan ilaçlama çalışmalarını harıl harıl sürdüren ekipler, en ücra köşelere bile girmeyi ihmal etmiyor.

Vatandaş İhbar Etsin

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ilaçlama ekipleri, sivrisinek ve diğer haşerelerle mücadelede halkımızın desteği ve doğru ihbarlarıyla başarının artacağını vurguladı.Yapılan açıklamada, "İlaçlama işlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Ancak halkımızın da ekiplerimize destek vermesi gerekiyor. Bu nedenle ev ve iş yerlerinde üremeye neden olacak ortamların oluşmasının önlenmesi ve varsa üremeye uygun yerlerin belediyeye bildirilmesini rica ederiz. Bunun için vatandaşlarımızın belediyemize telefonla ulaşması yeterlidir" dedi.