Başarılı Güreşçilere Sözen`den Cumhuriyet Altını

Kepez Belediyesi 9.Yağlı Pehlivan Güreşleri`nde başpehlivanlığı alan Ladikli lakaplı Serhat Gökmen ile Küçük Orta Büyük Boyda başpehlivan olan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi güreş hocası Şahali Kurt,Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i ziyaret ederek başarı sevincini paylaştı.

Ödüllü güreşçilere Antalya Büyükşehir Belediyesi`nin güreşçileri ve Gençlik Merkezi`nin güreşçileri de eşlik etti. Başarılı güreşçileri makamında ağırlayan Başkan Sözen,ödül olarak da birer Cumhuriyet altını hediye ederek tebrik etti.Ata sporunun gelişmesi ve yaşatılmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını,bunun için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Başkan Sözen,``Kum Mevki`nde yapılan 5000 kişilik stadyumu en kısa sürede bitirmek için gece gündüz çalışıyoruz. 29 Eylül`de 2.`si yapılacak olan Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerinin yeni bir soluk yeni bir heyecanla yeni stadyumda yapmayı hedefliyoruz.Başarılı güreşçilerimizi bir kez daha yürekten tebrik ediyorum`` dedi.