İbrahim Sözen Gençlik Merkezi 15 Şubat`ta Açılıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in büyük yatırımlarından birisi olan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi,15 Şubat 2014 Cumartesi günü açılıyor.Su balesi,sergiler ve tiyatro gösterileriyle renklendirilerek gün boyu sürecek olan açılış etkinlikleri kapsamında YARSAV eski Başkanı ve CHP Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan da Manavgat halkıyla buluşarak söyleşi yapacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in büyük yatırımlarından birisi olan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi,15 Şubat 2014 Cumartesi günü 6 saat sürecek çeşitli etkinlikler ve törenle açılacak. Çetin Emeç Caddesi`ndeki modern binalarda hizmet verecek olan merkez, kentte yaşayan her kesimin,özellikle de genç,çocuk ve kadınların kültür,sanat, eğitim ve spor hayatına yön verecek. Açılış etkinlikleri Saat 14.00`da yerel sanatçı Hasan Kurt konseriyle başlayacak.Açılış konuşmalarından sonra İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Yüzme Havuzu`nda su balesi gösterileri Manavgat halkına sergilenecek.

Su Balesi,Sergiler ve Eğlenceli Etkinlikler

Saat 14.30 başlayacak açılış töreninde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, halka hitap edecek.Saat 15.30`da ise Anfitiyatroda Kenya Akrobasi Grubu sahne alacak.Gençlik Merkezi`nin Sergi Salonları`nda ise Resim ve fotoğraf sergileri düzenlenecek.Fotoğraf sanatçısı Tevfik Köymen,Betül Yıldız ve Gençlik Merkezi öğrencileri en güzel eserlerini Manavgat halkının beğenisine sunacak.Konferans Salonu`ndaki etkinlik ise Manavgat Tanıtım Filminin sunumuyla başlayacak.

Emine Ülker Tarhan Manavgat Halkıyla Buluşuyor

Saat 16.30`da ise CHP Grup Başkanvekili, Ankara Milletvekili ve YARSAV eski Başkanı (Yargıçlar ve Savcılar Birliği) Emine Ülker Tarhan,konferans salonunda Manavgat halkıyla buluşarak bir söyleşi yapacak.Saat 20.00`da ise `Yılanların Öcü` adlı tiyatro eseri sahnelenecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını İbrahim Sözen Gençlik Merkezi`nin açılış töreni ve etkinliklerinde hep birlikte olmaya davet etti.Sözen,``Manavgat`ımızın gelecekteki kültür,sanat,eğitim ve spor hayatına böyle modern bir yapı kazandırdığımız için son derece mutluyuz,gururluyuz.Gençlik Merkezi Kompleksi,tüm Manavgat halkınındır. Gelin açılışımızı hep birlikte yaparak bu sevincimizi paylaşalım`` dedi.