Fener Alaylı 19 Mayıs Kutlaması

Fener Alayı İle Başlayacak
Manavgat Belediyesi,Ulusal Kurtuluş Savaşımızın ilk adımı ve ateşlendiği gün olan 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nın daha coşkulu yaşanması amacıyla Manavgat halkının katılımıyla gerçekleşecek bir dizi etkinlik düzenledi.19 Mayıs 2013 Pazar günkü etkinlikler,Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in önderliğinde saat 20.00`da Cumhuriyet Meydanı`nda halkla birlikte Manavgat fener alayı yürüyüşü başlayacak.

Başkan Sözen Herkesi Davet Etti
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nı hep beraber coşkuyla kutlamak amacıyla tüm Manavgat halkını etkinliklere davet etti.

Başkan Sözen,``Milli bayramlarımızın önemini yeni nesle öğretmek ve bu duyguyu aileleri ile birlikte daha coşkulu yaşayabilmeleri için halkımız için bir dizi etkinlik düzenledik.Ben de bu organizasyona elimde meşale ve Türk Bayrağımızla katılarak bu coşkuyu yaşayacağım. Kutlamalarımıza tüm Manavgat halkını davet ediyorum``diye konuştu.