Başkan Sözen`den Esnafa Yeni Yıl Kutlaması

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Antalya Caddesi ve Tugayoğlu Caddesi`ndeki esnaflarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Gece Gündüz Çalışıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yerel seçimlere 3 ay kala bir yandan belediye çalışmalarını aksatmaya özen gösterirken bir yandan da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gece ve gündüz saat mefhumu gözetmeden çalışan Başkan Sözen,Manavgat`ta girmedik ev,adım atılmadık esnaf,elini sıkmadık el bırakmamaya özen gösteriyor. Bu arada CHP Manavgat İlçe Başkanlığı tarafından da seçim komitesi oluşturuldu.Başkan Sözen,CHP İlçe seçim komitesiyle birlikte büyük bir uyum içinde günlük gezilerini planlıyor ve çalışmalarını sürdürüyor.

Sözen`den Mutlu Bereketli Bir Yıl Dileği

Başkan Sözen,dün Yukarıhisar Bölgesi`nde Antalya Caddesi ve Tugayoğlu Caddesi esnaflarını ziyaret ederek vatandaşların yeni yıllarını kutladı. Başkan Sözen`i karşılarında gören esnaf oldukça sevindi.Ziyaretlerde Sözen`le sohbet eden bazı esnaflar,kentte son dönemde yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Sözen`e teşekkür ederken,kimi esnaf da belediyeden isteklerini dile getirdi. Başkan Sözen, gezilerinde kimi zaman espriler yaparak esnafı güldürdü.

Başkan Sözen,``Yeni yılın yaklaşması nedeniyle Manavgat esnafını ziyaret ederek onların kutlama yapmak istedik. Dilerim ki,2014 yılı tüm Manavgat halkımız ve esnafımız için mutlu ve bereketli bir yıl olur.Ziyaretlerimiz devam edecek``dedi.