Başkan Sözen, Başarılı Engelli Çocukları Ağırladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yalnız Manavgat içinde değil, her bölgeden engelli vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Başkan Sözen, Antalya`ya tatil için gelen Kocaeli Engelsiz Yaşam Merkezi`nin başarılı öğrencilerini Boğaz Otel`de ağırladı. Spor ve eğitim alanında girdikleri yarışmalarda derece alan 17 engelli çocuk, kendilerine tahsis edilen otobüs ile önce Manavgat`ı gezdikten sonra Boğaz Otel`deki yemeğe katıldı. Kısa adı KEREM olan Köseköy Engelliler Rehabilitasyon Eğitim Merkezi?nin öncülüğünde tatil imkanı bulan öğrencilerin mutluluğu Manavgat`ta ikiye katlandı.

Başkan Sözen, öğrencilerin otobüsünü kapıda karşıladı. Küçüklerle tek tek ilgilenen Başkan Sözen, onlarla birlikte yemek yiyip sohbet de etti. Başkan Sözen, "Manavgat Belediyesi olarak engellilerimizi son derece önemsiyoruz. Türkiye`de 8.5 milyon engelli vatandaş yaşıyor. Onların bizler gibi ihtiyaçları olduğunu bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz. Sadece Manavgat`ta değil, tüm Türkiyeden gelecek engellilerimize kapımız açık. Biz de burada bu çocuklarımıza karınca kararınca katkı yapmak istedik. Onların Manavgat`ta gezip eğlenmesini sağladık. Bu tür organizasyonlara kapımız her zaman açık" diye konuştu.

e-imar