Yukarıpazarcı Irmak Kıyısında Engeller Kalktı

Manavgat Belediyesi Yukarıpazarcı Mahallesi Irmak Kenarı`nda yaptığı peyzaj çalışmalarını uygulayabilmek için kıyı bandında kapalı olan yollardan, son kısmını da açtı. Irmak kenarı peyzaj düzenlemesinin kesintisiz uygulanabilmesi için yolu engelleyen unsurların kaldırılması gerekiyordu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dün, kıyı bandındaki yolun kesintisiz devam etmesini engelleyen Sultan Sofrası, Mavisu Pansiyon (Eski Öğretmenevi önündeki camekan) ile özel mülkiyetlerin önündeki alanlarda yer alan duvar, çit, korkuluk, camekan gibi unsurları da kaldırarak yolu tamamen açtı. Böylece kıyılardaki yol, daha önce yapılan Kordon Caddesi Parkı ile birleşmiş oldu.

Yapılan çalışma ile şimdi tarihi köprüden, araç köprüsüne olan Irmak kenarı kıyı bandında kapalı yer kalmadı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, projenin kesintisiz ve eksiksiz bir şekilde uygulanabilmesi için yol açma çalışmalarının yapılması gerektiğini söyledi. Başkan Sözen, şu anda 3 etapta devam eden ırmak kıyısı peyzaj düzenlemesi çalışmalarının süratle bitirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını da anlattı. Sözen, "Irmak kıyılarımız yapılan çalışmalar ile birlikte kentle bütünleşecek. Manavgatımızı güzelleştirmek için çok çalışıyoruz" dedi.