Yunus Emre Caddesi`nde Köklü Değişim Başladı

Manavgat Belediyesi Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi`nde de vatandaşların ihtiyaç duyduğu kaldırım, yol genişletme, refüj ve kavşak çalışmalarını başlattı.

Çalışma kapsamında Alparslan Türkeş Bulvarı`ndan başlayarak ırmağa kadar devam eden cadde boyunca sağlı sollu olarak kaldırım düzenlemesi yapılıyor. İş kapsamında 6 metrelik bölünmüş yol yapılacak. Yolda 2`şer metrelik de kaldırım düzenlenecek. 1.5 metrelik orta refüj düzenlemesi ve yerleştirilecek olan 2 adet kavşakla birlikte yol, modern bir görünüme kavuşmuş olacak. Bölgede harıl harıl çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Külliye Camii önündeki otoparkı da yeniden düzenleyecek.

Düzenleme kapsamında 3368 metrekare kaldırım parkesi, 1179 metre orta refüj bordürü, 2280 metre kaldırım bordürü ve 18 metre de yaya geçidi bordürü kullanılacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için ekiplerine gerekli talimatı verdiğini söyledi. Başkan Sözen, "Bu cadde kentimizin önemli ana arterlerinden birisi. Bu yüzden köklü bir yenilik yapmamız gerekiyordu. Vatandaşlarımızdan gelen istekler üzerine caddemizde köklü ve geleceği rahatlatacak düzenlemelere başladık. Çalışmalarımızı en kısa sürede bitirip bölgeden çıkmayı planlıyoruz" dedi.