Çocuklar Manavgat Belediyesi`nin Şenliğinde Coştu

Cumhuriyet Meydanı`nda Şenlik Var

Manavgat Belediyesi,her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda düzenlediği Çocuk Şenliği`ni,gelenek olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirdi. Manavgat Belediyesi 23 Nisan Geleneksel Çocuk Şenliği,saat 11.00`de Cumhuriyet Meydanı ve meydan altındaki sergi alanında başladı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in önderliğinde, Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen Çocuk Şenliği`nde çocukların neşeli ve unutamayacakları bir 23 Nisan geçirmeleri hedeflendi.

Eğlenceli Etkinlikler

Çocuklar için her şeyin düşünülüp titizlikle hazırlandığı etkinliği Manavgat halkı yoğun ilgi gösterdi.Öğle saatlerine doğru şenlik alanlarını binlerce Manavgatlı ve küçükler doldurdu.Rengarenk giysileriyle adeta gökkuşağını andıran çocuklar, şenlikte gönüllerince eğlendi.Manavgatlı çocuklar, şişme oyun parklarında gün boyu oynadı. Belediyenin getirdiği özel şov ekiplerinin animasyonlarını izleyip, düzenlenen yarışmalara katılan çocuklar, kente ilk kez getirilen ve 3 boyutlu gözlüklerle izlenen 10 D sineması ile farklı bir dünyaya da yolculuk yaptı. Yemeden içmeye, eğlenceden aktiviteye tüm gün eğlenen çocuklar unutamayacakları bir 23 Nisan yaşadı.

Sözen`den Atatürk Resimli Kum Boyama Seti

Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği`ne Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katılarak çocuklarla birlikte keyifli zaman geçirdi.Başkan Sözen, üzerinde Ulu Önder Atatürk`ün resminin bulunduğu kum boyama tablolarını kendi elleriyle tüm çocuklara hediye etti.Alana aileleriyle gelen çocuklar Başkan Amcaları ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.Başkan Sözen,hiçbir küçüğü kırmayarak hemen hemen her fotoğraf karesinde yer aldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği`nin bu yıl da eğlenceli ve coşku içinde geçmesinden dolayı iki kat mutlu olduğunu dile getirdi.

Çocuklarımız Gülsün Diye

Başkan Sözen,``Manavgat Belediyemizin yaptığı tüm hizmetler geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız içindir. 9 beldemiz,19 mahallemiz ve 78 köyümüzde yaşayan tüm çocuklarımız ayrımsız olarak bizim evlatlarımız, ailemizin birer ferdidir.Onların daha iyi bir kentte yaşayabilmeleri ve çocukluklarını en güzel şekliyle geçirebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Onların gülmesi bizim gülmemiz demek. Onları her zaman güldüreceğiz``dedi.