Çarşamba Pazarı Modernleşti

Manavgat Belediyesi, Kavaklı Mahallesi`ndeki Çarşamba Pazarı`nı yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Manavgat Belediyesi`nin Nisan ayında yapılan meclis toplantısında,semt pazarlarının bakım,tamir ve tadilatlarının yapılabilmesi amacıyla başka yerlere geçici olarak taşınmaları için encümene yetki verilmişti.Bunun üzerine vakit geçirmeden harekete geçen Manavgat Belediyesi,Kavaklı Mahallesi`nde kurulan ve Kasaplar Mahallesi`ndeki halka da hitap eden Çarşamba Pazarı`nda çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında zemin iyileştirmeleri süratle yapıldıktan sonra Pazar yerinin üstü çelik konstriksuyon ile kapatıldı.

Bu arada mevcut Pazar yeri kısa süreliğine Kavaklı Mahallesi 1360 ada 1 parselde yer alan 6547-6551 ve 6552`inci sokaklara taşınmıştı. Titizlikle yürütülen çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı ve Çarşamba Pazarı`nın eski yerine taşınacağı belirtildi.