Taşağıl`ın En İşlek Caddesi Yenilendi

Başkan Şükrü Sözen`in talimatıyla harekete geçen Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, Taşağıl Mahallesi`nde yıllardır yenilenmediği için sıkıntı yaratan en işlek caddeyi sıcak asfalt dökmek suretiyle yeniledi.Taşağıl Mahallesi`nde Cumhuriyet Meydanı ve eski belediye binası önünden başlayarak okullar bölgesini kapsayan ve Orman Müdürlüğü,PTT,Kütüphane gibi çok kullanılan kurumların merkezlerine ulaşan ana caddede yapılan asfalt çalışması kısa sürede tamamlandı.

Taşağıl`daki çalışmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in yanı sıra CHP`li Belediye Meclis Üyesi Abdullah Önel de yakından takip etti.Çok önemli işlek caddenin yenilenmesi,Taşağıl Mahallesi`nde yaşayan vatandaşları sevindirdi.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,halktan gelen istekler doğrultusunda kentin her mahallesine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.