Manavgat Belediyesi 1.Manavgat Fotoğraf Günleri

Manavgat Belediyesi Kültür ve Tanıtım faaliyetleri kapsamında 26-27-28 Nisan`da ``1.Manavgat Fotoğraf Günleri`` etkinliği düzenleyecek.

Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Manavgatlı Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen`in organizasyonu ile Ankara,İstanbul, İzmir,Kocaeli,Samsun ve Bursa gibi Türkiye`nin değişik illerinden, fotoğraf ustaları,kente gelerek, değişik yerlerde fotoğraf çekim çalışmaları yapacak.Çekilen fotoğraflar,hem fotoğraf sitelerinde yayınlanacak,hem de görsel tanıtım etkinliklerinde kullanılmak üzere Manavgat Belediyesi`ne verilecektir. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, dünyanın gözbebeği turizm kenti Manavgat`ın görsel ve sanatsal tanıtımının yapılması amacıyla böyle bir fotoğraf etkinliği düzenlediklerini dile getirdi.Sözen, bu yıl ilki yapılacak olan Fotoğraf Günleri`nin geleneksel hale getirilerek,ilerideki yıllarda daha çok katılımlı ve uluslar arası boyuta ulaştırılacağını da vurguladı.

Başkan Sözen;``1.Manavgat Fotoğraf Günleri`mize fotoğraf sanatına gönül vermiş herkesi katılmaya davet ediyorum``dedi.