Manavgat Belediyespor'dan ziyaret.

1 Ağustos 2009'da yapılan Olağanüstü Genel Kurul'la yeni göreve gelen Manavgat Belediyespor Yönetim Kurulu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Başkan Sözen, kulüp yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Manavgat Belediyespor, 1 Ağustos 2009 günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile yeniden yapılandı. Toplantıda Manavgat Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nezih Özgenç getirildi. Yeni kulüp yönetimi ilk iş olarak Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Manavgat Belediyespor'un en iyi seviyeye getirilmesi için yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Başkan Nezih Özgenç, bunun için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Takım için çalışacağız
Özgenç, "Belediyespor Kulübü'nü devralmaktaki amacımız takımın en üst seviyeye taşınmasını sağlamak. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz bunun için canla başla çalışacağız. Gerek kulüp binasında, gerek takımda gördüğümüz pek çok eksikler var. Bunları zaman içinde revize etmeye çalışacağız. Çalışmalarımızı yürütürken önümüze engeller çıkabilir ama bu engelleri yılmadan aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm bu çalışmalarımız sırasında bizlere vereceğiniz manevi desteğiniz onurlandırıp, gururlandıracaktır" dedi.
Yeni yönetimi güler yüzle ağırlayan Başkan Sözen, kendisinin de sporcu bir kişiliğe sahip olduğunu, bu yüzden de spora ve sporcuya büyük önem verdiğini dile getirdi.

Değişim başarıyı getirir
Kulüp yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Sözen, hayatın her alanında yapılacak değişimlerin başarıyı beraberinde getirdiğini söyledi. Sözen, "Bu zorlu görevi devralan her bir arkadaşımız, Manavgat halkının yakından tanıdığı ve sevdiği saygıdeğer arkadaşlarımızdır. Kulüpteki değişimin başarıyı beraberinde getireceği inancındayım. Bu arada takımı bugüne taşıyan Belediyespor eski yönetimindeki arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Manavgat'ın taşında toprağında emeği olan herkes bizim için kıymetlidir. Kulübümüze bundan sonraki yapılanmalarında ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Manavgat Belediyesi olarak da gerçekten spor adına yapılacak her türlü çalışmaya desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Manavgat Belediyespor Kulübü'nde görev dağılımı ise şöyle oluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Özgenç, Başkan Yardımcısı Mehmet Şenel, Sağlık ve Rehabilitasyon Sorumlusu Dr. Şükrü Vural, Tesisler Sorumlusu Duran Yılmaz, Genel Kaptan Hüseyin Doğruöz, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Osman Tümbül, Diğer Branşlar Sorumlusu Osman Ergin, Üst Yapı Sorumlusu Ali ihsan Kaplan, Sayman Hasan Öğrekçi, Eğitim Sorumlusu Enver Özcan, Alt Yapı Sorumlusu Burçin Çorabatur, Denetim Kurulu Asil üyeleri ise muhtar Hasan Öğrekçi, Vahittin Kılıç ve Ali Yıldız’dan oluştu.