Manavgat Belediyesi 100 Çocuğu Sünnet Ettirecek

Manavgat Belediyesi bu yıl 100 çocuğu sünnet ettirecek.Ramazan ayından sonra yapılacak olan toplu sünnet şöleni için kayıtlar,ise bu ayın 15`inden itibaren başlayacak.

Manavgat Belediyesi bu yıl 100 çocuğu sünnet ettirecek.Sünnet kayıtları için vatandaşlar,15 Haziran`dan itibaren Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`ne müracaat edebilecek.Çocuklarını Manavgat Belediyesi`nin organizasyonu ile sünnet ettirmek isteyen ebeveynler, hazırlanan formu doldurarak ikametgah belgesi ya da nüfus kayıt örneği ile nüfus cüzdanı fotokopisini de yanına ilave edecek.Sünnet kaydı için Manavgat Belediyesi`ne müracaat edecek çocukların en küçük 2008 doğumlu olması şartı arandığı belirtildi.Bu arada toplu sünnet şöleninin Ramazan ayından sonra yapılacağı belirtildi. Organizasyon kapsamında sünnet çocukları A`dan Z`ye giydirilecek, hediyeler dağıtılacak,en hijyenik ortamda operasyonlarının yapılması sağlanacak.

Çocukların eğlenmesi için de belediyece imkanlar seferber edilecek. Sünnet düğünü akşamında ise konser ve eğlence organizasyonu için hazırlıklar sürüyor.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet olacak çocuklar için muhteşem organizasyon hazırladıklarını dile getirdi.Sözen,çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin belediyeye müracaat etmelerini de istedi.