Başkan Sözen`den Bayram Hediyesi Akülü Araba

Başkan Şükrü Sözen,bayram öncesinde 4 engelli vatandaşı evlerini tek tek ziyaret ederek hem erken bayram kutlaması yaptı hem de akülü arabalarını teslim etti.Başkan Sözen Yayla Mahallesi`nde Fehmiye Kılınç, Çenger Mahallesi`nde Sevim Şahin,Aşağı ışıklar Mahallesi`nde Halit İnce ve Ali Demir isimli vatandaşların evlerini ziyaretleri ise oldukça neşeli geçti.Ev ziyaretlerinde engelli vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sözen,dilek ve şikayetlerini de dinledi.

Hayatlarını Kolaylaştıracağız

Başkan Sözen,göreve geldikleri ilk günden beri engelli vatandaşları hiçbir zaman göz ardı etmemeye özen gösterdiklerini dile getirdi.

Sözen,``Manavgat`ta engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için girişimlerimiz devam ediyor.Müşterek paylaştığımız dünyayı daha güzel kılalım istiyoruz.Onların hak ettikleri zemini Manavgat`ta hazırlayıp onlarla buluşturalım istiyoruz.Bu bayram öncesinde de onları yine unutmadık. Mutlu bir bayram geçirebilmeleri için talepleri doğrultusunda akülü arabaları acilen temin ettik. Bizi sıcak bir şekilde ağırlayan engelli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak bu yaptıklarımızın da yeterli olduğunu görmüyoruz.İlerideki dönemde onların daha iyi bir Manavgat`ta yaşayabilmeleri için hazırladığımız projeleri hayata geçirmeyi düşünüyoruz``dedi.