İş Adamlarından Başkan Sözen`e Ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,ikinci dönem belediye başkanlığında tüm hızıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken bir yandan da sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini ağırlıyor.

Başkan Sözen,son olarak Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği(MASİAD) üyelerini ağırladı.Ziyarete MASİAD Başkanı Turgay Akar ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Ünal,Süleyman Öz, Hüseyin Cengiz,Fatih Sözen,Şevki Öncel,Ali Yıldırım Kocabacak,Ahmet Refik İnci,Olgun Hayıt ve İsmail Şahin katıldı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,misafirlerini büyük bir nezaketle ağırladı.MASİAD Başkanı Turgay Akar, Başkan Sözen`e ikinci dönem belediye başkanlığında başarılar diledi.Nazik ziyaret için teşekkür eden Başkan Sözen, tüm sivil toplum örgütlerinin Manavgat`ın hak ettiği noktaya taşınmasında büyük rolü olduğunu, iş ve ticaret yaşamının başarılı isimlerini bünyesinde barındıran MASİAD`ı ise çok önemsediklerini dile getirdi.

Sözen,
``Büyüyen Manavgat`ımızda herkese özellikle sivil örgütlere büyük işler düşüyor.Herkesin sorumluluk almasıyla Manavgat hak ettiği noktaya taşınır. Sivil toplum örgütlerine bu anlamda büyük görev düşmektedir.Biz her zaman belediyecilik anlayışımızda sivil örgütleri son derece önemsedik.Bundan dolayıdır ki sivil örgütlere kapımız her zaman açık oldu ve olmaya da devam edecektir.Manavgat`taki taşların yerine oturması, sivil toplum örgütlerinin faal olması ile sağlanacaktır.Her anlamda koordineli çalışmamız Manavgat`ın yararına olacaktır.Manavgat`ın gelişmesi adına MASİAD`da taşın altına elini koyan ve koyacak olan herkese teşekkür ederim`` dedi.