BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN ASAT HEYETİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN ASAT HEYETİNİ AĞIRLADI

Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT ) Genel Müdürlüğüne yeni atanan İbrahim Kurt ve beraberindeki heyet, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti

ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay’ın emekliye ayrılıp, ASAT’ın yatırım şirketi olan ALDAŞ’a Genel Müdür olarak atanmasından sonra, ASAT Genel Müdürlüğü’ne getirilen İbrahim Kurt ve beraberindeki heyet Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Başkan Şükrü Sözen, Genel Müdür İbrahim Kurt ile birlikte gelen ASAT Genel Müdür Yardımcıları Osman Yıldız, Ali Cumhur Doğan ve İbrahim Tuncer ile Manavgat Şube Müdürü Mustafa Göker’i kapıda büyük bir nezaketle karşıladı. Ziyarette Başkan Sözen’e Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları Oytun Eylem Doğmuş, Sebahat Çevik ve Hasan Şimsek eşlik etti.

7K4A9770

ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, kurumda uzun yıllardır görev yaptığını belirterek, üstlendiği yeni ve zor görevin en iyisini yapmaya çalıştığını, bu nedenle de bir dizi nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyledi. ASAT’taki çalışmaları hakkında bilgiler veren İbrahim Kurt, 644 km’lik sahil şeridine sahip olan Antalya’da Manavgat’ın da kendileri için önem arz eden bir bölge olduğunu dile getirdi. Ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Şükrü Sözen, yasalar ve yürütmeler gereğince her zaman ortak hareket etmek istediklerini söyledi. Başkan Sözen, “ Öncelikle eski Genel Müdür Faruk Karaçay ve Sayın İbrahim Kurt’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kendisinin bizleri ziyaret etmesi, görevine duyduğu önemden kaynaklanıyor. Bizler her zaman Manavgat’ımızda her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışarak hizmet etmenin ne kadar önemli olduğunu vurguladık. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımıza ve halkımıza çağdaş bir kent bırakabilmek. Manavgat Belediyesi olarak yasalar ve yönetmelikler çerçevesinde, halkımıza hizmet adına her zaman müşterek çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı da tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

7K4A9780

7K4A9788